Maatwerk

Bij Olle kan je naast losse producten ook een bredere dienstverlening verkrijgen. Met jouw ideeën en onze expertise komen we samen tot de perfecte plek voor je kind. Dit kan gaan over een warme slaapkamer, maar even goed over een praktische speelhoek of zelfs een kindvriendelijke update voor de woonkamer. Kom maar af met je vraag, en we bekijken samen wat mogelijk is.

  • We ontmoeten elkaar in onze showroom of bij jullie thuis en stellen de vraag scherp.
  • Samen stellen we een moodboard op.
  • Op basis van het moodboard ontvangen jullie een ontwerp en een offerte.
  • Er worden eventuele aanpassingen doorgevoerd aan het ontwerp en de offerte.
  • Bij goedkeuring gaan wij en onze partners aan de slag met de uitvoering.
  • Levering en plaatsing aan huis is mogelijk.

Prijzen en mogelijkheden

Een meubel op maat (vanaf 500 euro)
Zoek je een toffe kast in een specifieke stijl of kleur? Maar vind je hem niet op onze webshop? Dan zijn er twee mogelijkheden. Je kan zelf op zoek gaan naar een te restaureren model en geeft ons een seintje, of je laat ons op zoek gaan. Misschien hebben we je droomkast zelfs al klaarstaan in ons atelier. Neem dus gerust contact met ons op.

Basis kamerinrichting (vanaf 1.500 euro)
We gaan samen op zoek naar een leuke stijl en een passend kleurenpallet voor de hoofdaspecten van een kinderkamer. In dit pakket zitten een bedje, een kast, een stoel en een paar decoratieve items. We houden rekening met wat jullie al in huis hebben en graag willen implementeren. Wij gaan hierna op zoek naar de juiste materialen en werken deze producten volledig af. Zo creëren we een leuk plekje voor jouw kind. We komen de producten leveren indien gewest.

Luxe kamerinrichting (vanaf 1.800 euro)
We gaan samen op zoek naar de juiste stijl en het kleurenpallet voor de volledige kamerinrichting. Dit gaat van meubels tot de kleuren van de muur, een tapijt en eventueel maatkasten. We zorgen echt dat alles klopt. Hierna gaan wij op zoek naar de juiste materialen en verwerken deze tot een prachtig eindresultaat. We komen de kamer ook ter plaatste inrichten en eventueel schilderen zodat je zelf niets hoeft te doen. Alle zorgen opzij dus.

Andere projecten op maat (offerte op maat)
Kan je jezelf vinden in de visie van Olle, maar heb je een totaal ander project dan een kinderkamer op de plank liggen? Neem ook dan gerust contact op met ons. We bekijken graag samen met jouw de mogelijkheden.

product in de kijker

Eindeloze mogelijkheden met dit speelrek

Winkeltje, poppenkast, boekenkast, kampbouwmateriaal... Dit rek is het allemaal.

shop hier