Hoe werkt het?

Bij Olle kan je naast losse producten ook een bredere dienstverlening verkrijgen. Met jouw ideeën en onze expertise komen we samen tot de perfecte plek voor jouw kind. Dit kan gaan over een warme slaapkamer, maar even goed over een praktische speelhoek of zelfs een kindvriendelijke update voor de woonkamer. Kom maar af met je vraag, en we bekijken samen wat er mogelijk is.

Prijzen

Prijzen zijn zeer product- en vraagafhankelijk.
Dit komt doordat elk product een ander proces door gaat. Sommige meubels hebben enorm veel zorg nodig in ons atelier, anderen dan weer wat minder. Daarnaast is het goed om weten dat er in al onze producten een hoeveelheid handarbeid kruipt die we eerlijk willen vergoeden aan iedereen die er tijd, talent en liefde in steekt.

De prijzen van de losse producten kan je duidelijk vinden in onze webshop. Voor projecten op maat werken we aan de hand van een offerte die start vanaf een minimumprijs die je hierover in het overzicht terug vind.

 • Prijs losse producten: bezoek de webshop
 • Prijs kinderkamer (basic): vanaf €1500
 • Prijs kinderkamer (luxe): vanaf €1800
Neem contact op

Goed om weten

 • Worden producten bij mij thuis geleverd?

  De meeste producten worden thuis geleverd voor een vaste leveringskost van 6,50 euro. Grote meubels moeten echter opgehaald worden in ons atelier in Gent. Wil je deze toch geleverd? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheid van een koerier.
 • Wat kan ik verwachten van jullie producten?

  Al onze producten worden gemaakt uit gerecupereerde producten of restmateriaal. We kiezen hiervoor omdat we de voetafdruk van onze productie graag zo klein mogelijk houden. Restauratieproducten kunnen daarom gebruikssporen bevatten, maar die laten we eerlijk zien. De producten die uit restmateriaal vervaardigd worden kunnen per stuk een klein beetje verschillen aangezien we werken vanuit de beschikbare materialen. Kom je graag zelf eerst kijken? Dan kan dat altijd op afspraak.
 • Kan ik de showroom bezoeken?

  Dat kan in principe op elke werkdag tussen 10u en 17u. We vinden het fijn dat je eerst contact met ons opneemt, zodat we zeker aanwezig en beschikbaar zijn.
 • Kan ik een meubel door jullie laten opknappen?

  Heb je een oud meubel, en wil je er graag iets mee doen, maar vind je de tijd niet? Dan mag je dat zeker aan ons vragen. Stuur gewoon een mailtje met wat foto's en de vraag, en we bekijken wat er kan.
 • Kan ik iets terugsturen?

  Ben je niet tevreden van een product? Dan horen we eerst en vooral graag hoe dit komt. Zodat we eventueel samen naar een oplossing kunnen zoeken. Producten die opgestuurd zijn kan je in pricipe terug sturen. Maar je moet ons wel steeds eerst op de hoogte stellen per e-mail. Producten die in het atelier opgehaald zijn, moeten ook zelf terug gebracht worden.
 • Kan ik oude meubels of materiaal binnen brengen?

  We zijn altijd op zoek naar producten om mee aan de slag te gaan. Dus wanneer je iets hebt staan dat je graag weg wil, horen we het graag. Aangezien we kwaliteit willen garanderen aan onze klanten, zijn we hier selectief in. Het kan dus zijn dat we niet ingaan op uw aanbod.